SaGa Jr#756
Azok akkor csak sima missed-ek (ha valami más miatt nem találják el akkor azt kapod kiírva ami miatt nem volt találat). Olyat tapasztaltam én is, hogy volt untouchable és utána tényleg ritkább volt a találat az ellenfél részéről (nem tudom miért), de kapott be találatot ettől függetlenül a kardos vitéz ha elegen lőtték/támadták. Még a szöveg szerint is ha ölt a ranger akkor a következő támadás ellene miss lesz. Nem minden támadás ellene a köv körben.
Amikor meg kíváncsiságból átírtam az iniben a mennyiséget, akkor az adott mennyiségig minden támadás után ki volt írva az untouchable de után becsúszott találat és sebzés mikor az extra elfogyott.
Amennyiben minden támadástól véd, az úgy nagyon gusztustalanul OP és egyértelmű bug, mert sem a szöveg, sem a fájlok tartalma szerint nem így kell működnie, hanem csak a next támadásra adnia az auto miss-t az ölés után.
Kismillió hatáshoz értem például a hit-miss-crit-dodge mellett az instant kill és akció visszanyerést is amiket lehet szerválni fegyver modokból. Pszí támadásoknál szintén vannak az alap statok (csak itt aim helyett psy offense van), van crit, van ellene dodge, csak ott meg pluszban jönnek be a különleges effektek mint a hülyítés, disorient, mind control meg a stun, mindegyikre egyedi esélyekkel. Ennyi mindent felhalmozni egyetlen vonalra elég fura megoldás. Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2016.03.02. 15:21:57