10804749371454315238.jpg
  • SaGa Jr
    Itt szerintem már nem így van. A hunker down képességei között nem szerepel az immunitás. Az elképesztően magas dodge miatt meg még a gyenge kritikusokkal együtt is kevesebbet kap be mint ha simán csak eltalálnák. Critical-t meg kapott már be hunker down-os ranger-em, így ebből is gondolom, hogy nem adja ezt az extrát.

Dodge számítás a rossebb tudja miként megy. Nem találtam meg a menetét sima ini-kben kutakodva. Szerintem külön vizsgálja a dolgot, nem critical-t vagy egyéb dolgot módosít (módosítani a def módosítja az aim-et, critical-t meg flanking módosítja legjobban, aztán felszerelés és végül az adott lény alap crit értéke), hanem simán "dob" rá a program miután a találat megtörtént, azt ha bejött akkor felezi a sebzést akár critical akár nem.
    Az 50-es alapot meg egy könnyű páncéllal már igen jól meg lehet dobni (20-25 extra dodge páncélból) és így nem kell aggódni a gyors pusztulástól. 60-as dodge meg páncél és PCS kombinációval is összehozható hunekr down nélkül és az kifejezetten hasznos.

A +1 páncél legendás nehézségen végleges volt (a listáról eltűnt a dark event, de minden ellenfélnél ott vigyorgott a kis sárga jelzés utána) és mindenkire hatott, nem csak egyes ellenfelekre. De veteránon is véglegesen kitartott a játékom során, nem volt ott az egy hónapos limit mint más DE-ek esetében, viszont csak advent kapta meg. Egy másik után meg az alien-ek kapták meg véglegesbe (két egymást követő hónapban aktiválódtak veteránon nálam ezek a dark event-ek). Mondjuk veteránon kellett is nekik, mert úgy átgázoltam szerencsétleneken még így is, hogy szabályosan sajnáltam őket. :)
    Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2016.03.02. 10:56:59