10804749371454315238.jpg
  • SaGa
    Az este legendary-n nagyon megbántam, hogy nem mertem az alacsony szintű (ez talán a hatodik küldetés) csapat miatt bevállalni az egyszemélyes VIP kinyíró/elrabló akciót. Ha egyedül van a kardos menyecske, aki végül elkapta az ellenséges VIP-et, csont nélkül megcsinálom, de így hogy négy tagú volt a brigád, a gránátvető lassúsága miatt elbuktam a bulit. Pontosabban az akció Excellent lett, de a gránátvetősöm volt az egyetlen, aki kijutott, a másik hármat elfogták. Az egyik megsérült, egyet sikerült a sectoidnak kontroll alá vonni, a harmadik sértetlen maradt (négy lancert is sikeresen kivédett, ott toporogtak körülötte), de nem akartam ott hagyni a kontrollált harcosomat áldozatul és nem figyeltem az időzítőt.
    A kardos csaj mint kés a vajon, úgy osont át a megfigyelőtornyok, civilek és 4 járőröző banda között, az egész meg volt 4 kör alatt, az evac meg egy környire tőle, de mivel nem akartam a gránátos egymagára hagyni, neki másik, rövidebb utat kerestem, amin végig sunnyogott szintén sikerrel, de amíg ő ott tapogatózott, a többiek egy háztetőn várták az akció legjobb pillanatát. Aztán az egyik pod felmászott a három szintes ház tetejére, pont a három ott ácsorgó harcosom szájába, így túl hamar tört ki a balhé, a gránátvetősnek még két kör kellett ahhoz, hogy elpucolhasson biztonsággal.
    Ráadásul ezek a dögök, ha a gránátost az alternatív úton vittem ki, arra járőröztek, ha a többiek után indítottam, akkor arra. Emiatt még egy kört lapítania kellett a fedezékben, mert rajta volt egy piros négyzeten. A többek meg addig vártak a tetőn és ez hiba volt.
    Végül a VIP kapott egy gránátot (sima kézigránát) a tetőről, ez, meg az után következő autórobbanás elsöpörte őt is meg a körülötte ácsorgókat is, de a tetőről nem sikerült időben lehozni a brigádot, ezért estek fogságba. Ha nem kell várjak a gránátos miatt, három körrel a lejárat előtt el is pucolnak, sértetlenül.
    Vége a sértetlenül jöttünk ki minden akcióból szériámnak. Vagy újra megpróbálom, még az akció felvétele előtti mentésből. Ilyenkor új pályára teszi ugyanazt a rabold el vagy nyírd ki akciót...
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.03.02. 07:56:37