Akkor jó hosszú itt egy hónap nekem úgy tűnt, hogy a 2. végén jött, vagy csak a mentésnél kevertem a játék hónap dátumát a mentésivel... :)
So, állandóan csinálni kell valamit, de végre van ez is.
Az első részt 3. szinten toltam végig. Az elejét leszámítva meg egy két spéci helyet nem mondom, hogy röhejesen könnyű volt, de alapvetően semmi nehézség nem volt a harcrendszer kiismerését és 5, de főleg a 6 emberes csapatokat elérve. 4. szinten az is reménytelen volt. A 1+ HP a sectoidoknak az elején és egyéb dolgok miatt kb. annyira volt élvezetes, mint sajtreszelővel rejszolni.
Az ős UFO is kurva nehéz volt 5. szinten csak éppen statisztikai oldalról tudtál ellenne tenni. Itt semmit a sokszor említett 4 emberes kezdés miatt...
Most végre épül már a cucc, ami a csapatméretemet növeli. Jelenleg bármit is csinálok rizikósabb missiönön a halál garantált 1 embernek. Jön a nagy robot. Hiába találták el ketten és lőtték le 2 HP-re aztán felémfordult és egy lövéssel kinyírta a kedvenc sniperemet fedezékben... Ez van... Most már második szintre húztam vissza. (Ez is ott történt.)
Amit még nem értek, hogy volt olyan pálya, ahol a teljes csapat visszazuhant "fedett" módba, de a többin soha nem akarnak az istennek sem. Ez mitől függ...? Volt, hogy körökig nem láttam idegent, akkor sem lettem újra fedett. A fontos ember kimentésnél meg egy kör után megint...