10804749371454315238.jpg
  • SaGa Jr
    Az exo egy kalap szar már bocsánat. Hanyagolható. Spider suit messze jobb, mert még ha el is találják az ipsét, a dodge igen masszívan lecsökkentheti a sebzést. Így míg exoban belepusztulna egy támadásba a katona, spider suit-ban megúszhatja sérülten. Plusz többet mozoghat és ott van a mászó kampó (ez a suit ezt kapja a beépített gyenge rakétavető helyett), amivel ingyen jókora távolságot lehet megtenni és nem vesz el akciót a használata.

Az exo következő változata, a war suit az már megéri. Az még pajzsot is tud vonni és ha legyártasz egyet akkor tudsz majd experimental power armor fegyvereket gyártani hozzá amik nagyon csúnyán darálnak (tehető rá sima exo armor fegyver is, de azok ezekhez képest harmatosak). Szerintem ugyan itt is jobb a könnyű változat, a wraith suit (ugyanúgy kampós, még több dodge, még több mobility, több HP és emellett aktiválva a képességét a falon és más tárgyakon is lazán átgyalogol a katona), de legalább a war suit egy értelmes opció és sokkal hasznosabb mint az exo volt.

De alapvetően míg nincsenek kész a power armor fejlesztések, inkább maradj a predator páncélnál (esetleg maximum 1-2 egyéb páncél variánst gyárts le ha nem bírod nélkülük a nyomást). 2 utility item sokat számít és a legyártott változatokat meg úgysem tudod tovább fejleszteni (tudom, moddal lehet), így minden rájuk költött nyersanyag csak pazarlás és nagyon fog hiányozni mikor power armor variánsokat kell egyesével gyártani. A power armor meg viszonylag hamar kifejleszthető a predator (plate) után.
    Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2016.02.26. 10:25:21