10804749371454315238.jpg
  • SaGa
    A facility alatt (a térképen) lévő piros pöttyök száma mutatja, hogy az adott felrobbantása mennyivel fogja csökkenteni a csíkot. Amúgy nem kell velük kapkodni, ha betelik a csík és elindul a visszaszámlálás, még mindig lesz majd két heted,hogy egyet lerombolj. Egyébként szerintem az első blacksite jóval nehezebb, mint a szimpla facilití robbantásos mókák, igaz, annál még elég gyengén felszerelt a csapat is.

Mindenképp érdemes felhúzni a létszámot. Saját robotjaid nem lesznek, csak pszikereid (gyilkos társaság). Ellenséges robotok viszont igen, többféle is. A sectopod eléggé vaddisznó...

Más: az este rájöttem, mi hiányzik nekem ebből a játékból. Az olyan küldetés, amikor mint jóféle titkos ellenálló csoport, belopózunk egy helyre, elhozunk valamit, majd kilopózunk harc nélkül. Persze a kilopózunk nehezen megy, mert amint elveszem azt, amiért jöttem, azonnal riadóztat az cucc és egy erősítést is magára húz, de az este sikerült végigosonni egy kisvároson 4x3 mozgó ellenfél, két telepített gépágyú, két meghackelhető "figyelőtorony" meg vagy 25 civil között egész a laptopig (pontosabban addig a pontig, ahonnan rálát, mert egy dög pont mellette ácsorgott végig), amiből ki kellett cincálni valami infót a megadott 8 körön belül a hackerrel, majd az épület mellé dobott evac-kal elpucolni úgy, hogy senki se sérült, tulajdonképpen meg se láttak ténylegesen, de failed lett a buli, mehetek vissza rombolni...
    Kár. Ha lesznek komoly modok, remélem valaki ilyet is rak majd a feladatok közé..
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.02.24. 07:36:29