10804749371454315238.jpg
  • Madi92
    Azért a Legend nehézség az kemény dolog.
    Elsőre veteránon kezdtem, ahol simán megfingattak az elején, mert akkor még nem tudtam semmit az ellenfelekről, meg ilyesmi.
    Most van egy veterán kampányom, ahol már mindenki a legjobb cuccban járkál, ritkán alakul ki megoldhatatlan szituáció. Erre fel, gondoltam megnézem a Legendet is. AHA :D
    Első küldetésen, 3-as advent pod, ugye itt már 4 hpval, mondom nyitok 1 gránáttal, hátha meghal valamelyik azért. Hát, többször újrakezdtem a küldetést, de 4 dmg sosem volt. Egymás után 4 flank 65-70%-os hittel miss, majd squadwipe ezt 2x 3x eljátszottam mire sikerült. OKÉ, nehéz játék, ez ilyen.
    Első Retaliation küldetés.
    Első lépések után ellenséget találok, nagyon szar pozícióban szóval kellett 2-3 kör mire összeszedtük magunkat, közben a civilek ugye halnak. Kicsit gyorsabbra vettem az iramot, hogy ne bukjam a küldetést, be is húztam 2 podot. Erre mikor a felükön túl rágtam magam, még mindig volt 2 civil akik meghalhattak volna, erre felbukkan 2 azaz kettő darab faceless. Majd erre még a megmaradt katonák elkezdik a civileket ölni, küldetés bukó, 2 halott, többi gravly... :D Szóval szerintem ezt hagyom még érni, először befejezem a veteránt aztán commander.