SaGa Jr#378
A Void Rift mindvégig erős tud maradni, főleg ha bejön a 33%-os esély a másodlagos hatásra (ekkor lesz csak OP, mert amúgy elég harmatos egymagában az alap hatása). Ha meg mellé még kitanulja a kolléga a schism skill-t is a módosított agyúakra, akkor nagyon fog tarolni még alap psi amp-al is, nem hogy a fejlettebbekkel (a legjobbal meg még legendary fokozaton is alapos munkát végez).
Azért a null lance sem lebecsülendő, főleg mikor egész sor ellenfélen megy keresztül mindet lesebezve védelemtől, páncéltól, dodge-tól és takarástól függetlenül. Az öngyógyítósra fejlesztett soul fire (soul steal skill-el kombinálva) pedig egyenesen életmentő lesz majd sok helyzetben (pláne mondjuk a halálozás helyett magát sztázisba rakó pszíker esetében). Mondjuk elég vicces, hogy a void rift meg a null lance akár kezdetben elérhető, mert ez elméletileg magus szintű skill azt nem kéne megjelennie a kezdeti listában, de ennyi hiba belefér. :)
A grenadier másnál is felgyújtja magát ha a saturation fire képességét (amikor egy sávban végigkaszál minden ott tartózkodón) használja? Mindig mikor ezt bevetem utána kis lángocskák nyaldossák a delikvens lábát és ég a szerencsétlen (illetve mióta ezt tudom már nem, mert mindegyikükre adtam hazard suit-ot megelőzendő önmaguk felgyújtását, de ettől még zavaró).