10804749371454315238.jpg
  • PiszkosFred
    Pontosan. ezert jatszok mindig ironman/harcore/stb beallitasokkal - ha van ilyen -, mert igy benne van a pakliban az, hogy ha hibazok - mar pedig hibazok -, akkor nem fogom azt helyrehozni egy quickloaddal, hanem viselnem kell a kovetkezmenyeket. Ad egy ujabb reteget a jatekmenethez ez az egesz. Nem mondom, hogy nem anyazok olyankor, amikor nagyon suta mozdulatom vagy egy elcseszett dontesem miatt (amirol tudtam, hogy rossz dontes lesz, de kockaztattam - nem jott be) a fube harap a legjobb sniperem (elozo reszrol beszelek ertelemszeruen), de hat ez egy ilyen vilag es jatek.

De azt sem szeretem, amikor csal a jatek, vagy direkt nincs eselyed es kotelezoen kell tomegevel felaldozni az embereket, kvazi nincs ido, hogy megkedveld vagy fejleszd oket. Persze, tartottam es tartok is ilyen katonakat (ok a csalik, az artatlan kisbaranyok, akiket bekuldesz egyedul a kocsmaba, hogy anyazzanak benn egy sort, hogy a kocsma egy resze kovesse oket az utcara, ahol te es a csapatod mar felkorbe allva varod az embereket, megforditva/annulalva ezzel a hazai palya elonyet es az eselyeket), de hat minden szituacioban van egy "piros ruhas" emberke :)