10804749371454315238.jpg
  • dartonite
    En kiprobaltam tegnap, eleg nehez volt abbahagyni.
    Eddig minden szuperul mukodik, a teljesitmenyre nem lehet kulonosebb panaszom.i5-2500, gtx 970, 8g ram-al high-on szepen muzsikal.
    Sokan panaszkodnak szaggatasra, soha veget nem ero korokre, hatalmas fps zuhanasokra, nalam par esetet leszamitva (neha az atvezeto videoknal) nem tapasztalhato egyik sem.Nagyon nem volt meg lehetosegem es idom belemelyedni, de amit eddig lattam az tetszik.

Ami elsore szemet szurt es szamomra kisse zavaro hogy eddig MINDEN misszio time limites volt.Steam-en is latok rengeteg panaszt, az elore tervezest, overwatch-ban elorenyomulast ezzel teljesen ellehetetlenitik.(90%-a a kuldeteseknek ilyen allitolag)
    Gyakorlatilag minden kuldetes egy rush volt, es ha veletlenul rossz fele indulsz akkor jo esellyel wipe lesz az egesz csapatnak.Lehet hogy csak szokni kell, en eddig ennel joval megfontoltabban haladtam, itt erre nincs vagy alig van lehetoseg.

Ami meg esetleg fontos hogy ha character pool-ba pakolsz elore legyartott katonakat, ott hiaba allitod be a kasztot, azt random fogja kapni szintlepeskor.Illetve hogy csak nyersanyagert cserebe lehet oket behivni a jatekba.

Este majd folytatom, par hetig bizonyara le fog kotni szoval nem banom hogy megvettem :)