10804749371454315238.jpg
  • Papa01 #1451
    Elővettem azt a bizonyos mentésemet újra, és mára befejeztem Commander módban a játékot! :) A ruler-es küldivel az volt a mákom, hogy egy embert kellett kimentenem, és szégyen a futás,de hasznos elvet követem... igaz megsebesültek embereim, de mindig vannak jól képzett tartalék embereim, beugróknak.. :)
    A másik malacom az volt, hogy ezek rulelek sérülései megmaradtak, ha később megjelentek és persze az embereim is fejlődtek... :) Sajnos későn olvastam, hogy van olyan acsi, amit akkor kapunk meg, ha menekülés közben nyírjuk ki rulert, így arról lemaradtam.
    Maga végső küldetés nem volt nehéz, mert hiába voltak sokan, de egy helyre tömörültek, és egy Dimensional Rift az Avatarommal, majd egy Void Rift esetleg egy Null Lance a saját psi katonámmal és szépen elcsendesedtek... a maradékot meg simán leszedték a maradék embereim... Ami nekem még nagyon sokat segített a küldik során a Mimic Beacon, no és persze a Mind Controll... azért a sniper Serial képességéről se felejtkezzünk meg... :)
    Szinén nagy segítség volt az ellenséges Avatar-ok elkapásában "shotgun"-os emberem a teleport képességgel és dupla lövés... az avatar mögé teleportáltam, és bumm-bumm... :) Persze, utána Stasis-ba raktam, hogy ne vitézkedjen.. :)
    Lehet egyszer Legend-en is kipróbálom, bár nyáron ez a fokozat is nagyon felidegesített... :)
    Viszont az összes bázisukat nem tudtam lerombolni, ez lehetséges a játékban?
    Úgyhogy egy-két év múlva beruházok ebbe az új kiegbe, még most drágának találom. Egyébként, miben ad többet? A jelenlegi árát is megéri?

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.10.23. 11:04:59