10804749371454315238.jpg
  • dartonite
    Te hogy tudod kordaban tartani az Avatar projectet?

Spoilerbe rakom inkabb, hatha valaki mindent maganak akarna felfedezni:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem nagy nehezseget okoz, szinte folyamatosan maxoljak, hiaba van mar 9 teruletem..
    Raadasul a fatigue es shaken rendszerrel van hogy 2 hetre is kiesnek a magas szintu embereim.Nem beszelve a will csokkenesrol, amivel kb minden pszi/mind controll sikeres, a papok rettegett ellenfelek lettek.

Tegnap csinaltam meg a Blacksite-ot, de azzal is csak egyet nyertem, amit ket heten belul visszaepitenek.Raadasul dark eventbol is egyfolytaban aktiv 2-3 es ezek nem a nyamvadt vanilla eventek, ezek nagyon kemenyek. (megosztjak a Chosenek egymassal a tudasukat, overwatchban nem lehet sebezni a troopereket, tobb intel koltseg, sokkal tobb hp es explosive usage az ellenfeleknel, allando ambushok, stb)
    Szoval most mar egy sima moderate kuldinel is 12+ hpja van egy normal troopernek, volt olyan pap akinek 15+ (es akkor hol vannak a berserkerek, sectopodokhoz kepest).
    Csinalom a covert opokat is, de ott sem mindig dobja fel az Avatar project csokkentest.

Mindenesetre egyaltalan nem biztos hogy nem lesz egy baromi nagy fail ez a hadjaratom, kozel jar mindharom Chosen a kimaxolt tudashoz.Sot, elerium core-bol nagyon keveset kapok valamiert, nem tudok granatokat, nehezfegyvereket gyartani, vagy kihasznalni az infarmary uj kepesseget.
    Tegnap jott szembe az elso sectopod, mazli hogy mar volt egy bluescreen roundom, anelkul eleg ketseges lett volna a harc kimenetele.
    Van mar plazma shotgun es cannon is, a fejlesztes folyamatosan zajlik de valahogy mindig ugy erzem csak a sajat farkam kergetem mert mindig elottem jarnak egy lepessel.

Szoval baromi kemeny, igaz veszettul elvezem is :)