10804749371454315238.jpg
  • Maala
    Hát, elég fontos ebben a játékban, hogy egy, max két podot írts egyszerre, és azokat is csak okosan.

Tegnap 1 híján wipeolt a 7 tagú csapatom, mert az Assaultom behúzott egy 3 viperből és 1 muton centurionból álló csapatot, holott a 2 mechet tartalmazó 4 fős csoportot sem végeztem még ki. A végén a muton centurion kergette a snapshotos sharpshooteremet - meg egy gránátost, de azt utolérte a halál :D
    Én meg farok voltam, és elszaladtam előle, de úgy, hogy nem láttam rá cover nélkül, úgyhogy kapott egy extra kört a Muton. :D

De a végén a randomisten visszaadta a 3db 1hites 20% killet, amit a csapatom kapott, és a Centurion összesen 2x misselt 80%-ról meelevel. :D Úgyhogy szépen megpusztult, mikor összeszedtem az agyam egy 70% snapshot erejéig.

Persze a (Legendary Ironman) save mehet kb. a levesbe, de akkor is szép teljesítmény volt ez. :D Muszáj leszek vinni Battle Scannert, amíg nincsen scanning protocollom, mert ez nem állapot, hogy behúzok mindenféle szir-szart, és folyton megy a save a levesbe.

Azt kell, hogy mondjam, hogy végre jó kis változatosságot hoznak a különféle lényes modok a játék repertoárjába. :)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.10. 14:45:44