10804749371454315238.jpg
  • dartonite
    Vegre en is.
    De HOGYAN.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Kezdodott azzal hogy az Avatarok alig voltak hajlandoak mozogni, nekem kellett folyamatosan berongyolnom a tomegbe es megsebezni valahogy hogy teleportaljon.Az elso ketto meg aranylag hamar meg is fekudt, de a harmadik egy rohadek volt.Sehonnan nem volt LOS-om, es amikor pedig sikerult vegre bevinnem neki egy sebzest egy mind control alatt levo mutonnal, azonnal eltunt a fenebe.Az egesz teremben nem volt sehol megtalalhato!

A gep persze elkezdte fosni a mobokat, minden korben jott egy vagy ket pod.Nem is tudom hol volt a vege, de az egesz nagy terem tele volt mar hullakkal es az embereim is elkezdtek sebzodni ahogy folyamatosan mozognom kellett veluk hogy megtalaljam ezt a szemetladat.Erre kiderult hogy leteleportalt a PALYA LEGELEJERE es vissza kellett rohannom egeszen odaig hogy megtalaljam.Na persze mire erre rajottem, addigra mar felhasznaltam az osszes medikitet, revivalt, stabilize-t, restorationt, es meg igy is csak a mind control alatt allo gatekeeper tartotta fel az ellenfel hordait.

Akkor mar gyerekjatek volt ledaralni de addig... dzsizosz kralyszt, epic volt nagyon.
    Kar hogy nincs statisztika a legutolso palyarol de ha 60-70 mobot nem raktam le akkor egyet sem.Volt itt minden, tenyleg minden.Csak sectopod nem jott a kemenyek kozul de minden mas volt.Ugyhogy emiatt a teleport bug miatt kb 3 orat szoptam, viszont nagyon elvezetes is volt.
    A felallas a kovetkezo volt: 2 maxos psi operator, 2 ranger (egy phantom, egy blademaster), a dokim, illetve egy sniper.Na meg persze a commander aki olyan szarul lo hogy a legutolso sima csapattagom is harsanyan rohogott ahogy sorban lotte a luftokat 70-80%nal is.Meg jo hogy azert par hasznalhato skillje akadt.

Johetne valami normalis DLC ami miatt erdemes lesz ujrakezdenem, mert a modok jok ideig-oraig, de az igazi megiscsak egy plusz kontent lenne :)
    Ugyhogy immar Immortal Commander-kent siman ujra fogom kezdeni negyedszerre is.220 ora utan is imadom ezt a jatekot es ezt nagyon nagyon keves game tudta eddig felmutatni.
    Well done Firaxis!