• barana
    EZ jogos. :) De az autóknak akkor se kéne robbanniuk.. Hát persze én se azt szeretném, hogy 20 szor kelljen fejbe lőni, hanem csak 3 szor négyszer. az már ugy jó volna de az hogy elnyomok egy jet et 4 es kémián és lemészárolok egy hadsereget szerintem az nem reális. Meg eleve nem is kéne keresni realitást egy olyan játékba ahol egy ember leöl egy egész világot... :) Szóval kb a semmit ráncigáljuk ide-oda. Akkor ezek szerint Nekem kell megkeresnem megint. :) Ennyi
    Mindenkinek a saját szívügye, hogy szeret játszani. De mondom arra mit mondtok, hogy golyóálló bukósisak??? Hiperszuper szivaccsal tompítóval, hogy még a golyó ütését is letompítsa?? Csak, hogy kötekedjek kicsit.. :) Vagy, hogy a supermutánsnak akkora agya van mint egy dió és úszkál belül az agyvizébe. Vagy arra amit már mondtam, hogy a fallout 76 ba ismét nem lesz headshot.. Még mutatja is

SZóval ezen felesleges energiacséplés vitázni szerintem.
    Valamint feltettem már egy szerintem értelmes kérdést. Nem tudjátok véletlen, Mikor van ez a 65k xp-s összomlás? Az-az game over? Vagy csak olyanoknak mondjátok akik headshot pártiak? :)
    Utoljára szerkesztette: barana, 2018.08.04. 21:21:25