• ntex
    Hát nem tudom, én is inkább az 1-2 golyós headshot halálok híve vagyok. Mint pár hsz-el előbb írtam az nem kihívás hogy 1 teli tár minigun vagy gatling laser vagy 10-15 fejes találat kell az egyik legerősebb sniperből egyetlen egy deathclawba vagy radscorpionba és van hogy 2-3 is jön egyszerre, aztán mikor már a huszadik ilyet kellett megölnöm (volt egy föld alatti hely a modolt fallout 3-ban amiben 20-30 deathclawet kellett megölnöm, csak azok voltak ott) számomra már inkább frusztrációt okozott mint élvezetet, ez így kb el is vette a kedvem a játéktól. Ők sem nagyon tudtak megölni mert power armorban meg 91%-os DR-el alig kaptam sebzést de elég nevetségesen nézett ki hogy abból állt ott a játék hogy odaálltam a deathclawok elé, beletoltam a minigunt az arcába valamelyiknek azt rátenyereltem a gombra. Volt olyan hogy közben lecsaptak a földre, majd másodpercekig feküdt a karakter közben ütöttek a földön is, aztán miután feltápászkodtam belőttem egy stimpaket és folytattam ahol abbahagytam amíg el nem fogytak. Hát szerintem ez minden csak nem élvezetes, és nem kihívás :D