• SaGa
    Van több működő modlista is, lejjebb olvashatsz róluk, de olyan, ami a horizonnal együtt lenne, még nincs. A modlistádban nem látok olyat, amit én ne használnék, így esélyes, hogy nem lesz gond. Keress rá a nexuson a horizon szóra, kihozza az összes olyan patchet, amit megírtak hozzá.
    A Sim settlements is jó mod, az ötlet kifejezetten jó, de eléggé szembemegy a horizon építési alapelképzelésével. Szóval, szerintem, vagy az egyik vagy a másik. Nálam volt egy ideig mind a kettő párhuzamosan, az egyik faluban az egyikkel, a másikban a másikkal építkeztem, szegődtettem a sim settlements falvakba polgármestert, aki intézte az építkezéseket, megvan annak is a maga varázsa, de a kettő együtt kissé zavaros lett már nekem, így maradt a horizon.

Textúra modokkal kapcsolatban mindenképp érdemes a #9844-es postban belinkelt leírásokat végignézni. Meg modcsomagként is. Az első, Biraibec féle csomaghoz simán hozzá lehet csapni a horizont. A másik kettő egy másik overhaulra támaszkodik, így azokhoz nem igazán.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.08.04. 16:27:14