• ntex
    No. Eljutottam oda hogy ráhagytam a Fallout 3-at teljesen. Az FWE köré épített modokkal amiket felpakoltam annyira unalmas lett a játék, inkább abbahagytam. level 25-ig jutottam, elég sok mindent megcsináltam, de a szintemből adódóan már mindenhol Sentry botok, Deathclaw Matriarch-ok és Albino Radscorpion-ok voltak a Wastelandon amikbe 1 teljes tár gatling laser vagy minigun lőszert bele kellett tolni egyenként hogy megmurdáljanak, a legerősebb gauss puskámból is kb 10-15 fejlövés egyedenként 100-as weapon skillekkel. Ez a minden bullet-sponge lesz magasabb szinten dolog nekem nem adja annyira. Aztán ki akartam próbálni a Tale of Two Wastelands-ot Project Nevada-val de ahhoz meg úgy láttam hamarosan érkezik a 3.0-s update ami elég hatalmas listát tartalmaz javítások / módosítások terén úgyhogy inkább várok vele. Egyébként meg nincs is már kedvem vele szöszölni, így maradt a Fallout 4.

Elkezdtem letöltögetni modokat hozzá, úgy döntöttem hogy a Horizon köré fogok építeni mindent modok terén, így kérdésem lenne hogy van valami értelmes lista valahol hogy mikkel kompatibilis? Vagy van valaki aki már csinált egy ilyen működő mod csomagot magának és megosztotta valahol? Egész nap keresgéltem de nem nagyon találtam ilyet. Tudom hogy nem nagyon szereti a horizon az egyéb modokat, nekem nem is fontos hogy legyen benne 600 féle fegyver / armor stb. de mégis kéne valami lista amiből tudok válogatni és nem kell azon aggódnom hogy menni fog e vele vagy sem. Amiket eddig leszedtem:

Igazából azt sem tudom ezekhez kell e még valami patchet leszedni, vagy nem akad össze valamivel ezekből, vagy miket érdemes még leszedni hozzá? Említettétek a Sim Settlements-et, azt még mindenképp hozzácsapom meg 1-2 textúra modot, de a kérdés még áll.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.08.04. 15:51:31