• barana
    Köszönöm szépen. Sajnos nem tudom, hogy tudnám bemásolni mit használok. 194 mod. Viszont teljesen hibamentes. Minden működik egy dolgot kivéve ebbe kérnék is segitséget. Végülis annyi, hogy a nagyvárosi külső területeken ha nagyon sok az ellenfél 45-40 re bedroppol az talán nem olyan veszélyes szóval pld épületen belül rezzenéstelen.

https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/21866 Ezzel nem tudok mit kezdeni pedig iszonyat jó volna.. :(

De ezenkívül minden ok ez az egy ami problémás... No meg 63 on most mentem be Survivoron nyomom teleport plusz betegség stb minusz. Most benyitottam a jószomszédság mellett van az a nagy épület nem ugrik be a neve. Na benyitok. Kb 3 mp ig élek. Vannak bent 60 an minimum. Minden fegyvert használnak amit letöltöttem. A fagyasztótól kezdve a tank páncéltörőig szóval mondom x-01 be 5-ön unbreakeble legendary 3 mp. :) Szóval nem adom fel mert most megyek felülről. Átjeteltem a mutáns épület tetejéről. :) Az a baj, hogy drogok nélkül teljesen esélytelen.... Mondjuk fejlesztettem rá... ugyhogy gyorsmentésekkel haladok szépen lefele iszonyat jó és izgalmas a játék. Vannak ezek 100 an is . :)
    Viszont ha valami fps drppot csiál azt jó voolna tudni. Kiszedtem a pipát az ultra hifh texture dlc ből az rengeteget jelentett. esküszöm szebb lett... Azt nem szeretem a drogba, hogy elsötétül a képernyő azt nem lehet valahogy kiiktatni? Már azon gondolkodom hogy jetek helyett inkább bullet timot használok.. ott ugye ki lehet kapcsolni.. az efffektet.. aztán attól még overdráve jet fuel stb mehet. Jó a játék nagyon. Azt tudom, hogy bizonyos xp után kikapcsol a játék. Hála istennek azt is, hogy le lehet állítani az xpt de mégis hány levelig lehet menni? Most 63 vagyok és még szerintem a küldetések negyedét se oldottam meg csak a high spawn miatt meg a more enemy miatzt nagyon jön az xp. Ez az épület amit mondtam szerintem bemegyek 63 on kijövök 67 en ha sikerül... aztán még Valentineal most találkozom.

Szóval ha valaki tud plz help kéne egy jó kísérő mert adát túl erősnek tartom. Strong az melyik küldivel jön? De azért ha lehet személyre szabni az iszonyat jó lehet...