• Kroki105
    Igen, köszi, közben én is olvasgattam a neten a témában. Szerintem a csaj arra gondolhatott, ami a házban fölhalmozott cucc van, az az enyém. (Ezt állja a cittty) WC kagyló, ládák, kanapé... persze csak egy tipp.
    Ami pofánvert ugye, hogy semmi karaván nem kapcsolható, ahogy írtad. A másik már a földre is vitt, csak bútort és dekorációt lehet építeni. Hát az ugye nekem túró, úgyhogy beszerváltam ezt: Rebuilt home plate
    Ezzel már falak is húzhatók. Volt olyan is ami karavánt enged, de ahhoz láttam CTD-s hozzászólásokat. Az igazsághoz hozzátartozik hogy ezzel is volt egy, de már mindegy, fele kecót felhúztam. (Kialakítottam a mosdót, és a konyhát, az elsőt berendeztem, épp a világítás cuccokat lapoztam az SKM -ben, és crashhhhh. Szerintem valamit rosszul raktam föl, nem tuti hogy a mod a hibás. Közel volt hogy megfejelem az asztalt, mert bazi rég mentettem )
    Láttam olyan modot is, ami egy teljesen berendezett, bebútorozott házat adott (állati jól néz ki), de hát ugye abba semmi poén. Én akarom felépíteni.