-
SaGa #9842 Többféle modkészlettel kísérleteztem az utóbbi hónapokban és a Horizon tűnik a legátgondoltabbnak, így vissza is tértem hozzá. Van saját építő mod komponense is, saját patche a Homemakerhez és a Scrap everythinghez. Meg számtalan más modhoz készítettek patcheket lelkes játékosok, de ezek mindegyikét érdemes egyenként összenézni. Az 1.5 Horizon verzióval komoly változás volt a mod struktúrájában és világlátásában, így az annál korábban készült patcheket nem biztos, hogy érdemes használni, mert azok még a korábbi változathoz illeszkednek valamennyire.
Az biztos, hogy jóval nehezebb lesz tőle a játék, főleg, hogy survival szintre van kihegyezve. De sokkal átgondoltabb is, kiegyensúlyozottabb. Nem fogsz minden „legendary” büdösbogárban fatmant vagy gausst találni. Az kereskedelem, a falusiak munkával ellátása is át lett szabva alaposan, ahogy a személyes felszerelés készítése is. Komolyabb fegyverek gyártásához nem elég a saját, pontok alapján beállítható perk készleted, meg kell hozzájuk találni a megfelelő kézikönyveket, vagy ki kell képezni a faluban egy megfelelő mérnököm, műszerészt…
Az elején a két legfontosabb perk a vadász és a túlélő. Ha ezekre nem teszel rögtön az elején egy-egy pontot, éhen vagy szomjan halsz, még mielőtt elérnéd Concordot.
Próbáltam összeházasítani a Sim Settlements-szel, de egyre inkább hajlok rá, hogy jobb őket külön használni, nem keverni. Erősen eltérő a település fejlesztési elképzelése a kettőnek.
Kipróbáltam az unbogous fallout overhault is ez alapján, de túl erős lett tőle a karakter. Pl a gauss puska nagyjából egy gránátvető hatásával ért fel, ha eltalálta a célt és más, szerintem túlspilázott dolgokat is hozzáadott. Nem volt benne semmi kihívás.
coolpet #9841
Ezek modifikációk, amiket a páncélfejlesztő munkapadon tudsz hozzáadni az alap páncéldarabhoz. De találni is lehet, ahogy fejlődik a karaktered, úgy fejlődik a található cuccok minősége is.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.07.29. 12:24:58