• Kroki105
    Elképesztő...
    Nem a mod feltelepítése okozza a problémát nálam te pár szinttel felettünk lebegő géniusz. (Ezt te írtad lentebb, nem én találtam ki Mester.) Azt írták itt a fórumon, crashelhet a játék ha ezt a modot használod. Nekem sokszor csinálta, így az új játékomban csak olyan modokat használok, aminek még csak véletlenül se olvastam crash-t a topicjában, vagy bárhol. Lehet hogy én vagyok a hozzá nem értő, de most minden ok egyelőre, nem lép ki a játék. Inkább fegyvert bontok szét. Ami mellesleg nem rossz dolog, ha megvan a scrapper (vagy mi) perk, tök sok alapanyag jön. Meg inkább átmentem építkezni máshova, elvégre van egy rakat telephely a játékban.
    Azon agyalok már napok óta, hogy veled inkább együttérezni kell, nem elküldeni a rákba. Próbáltam segíteni amiben tudtam, te persze lecsalóztál (a konzol miatt), nem kommentáltam. Pár nappal később itt ömlengsz hogy milyen nagyszerű a konzol parancs, erre (vicces formában szmájlikkal(tudod, a röhögő szmájli ezt próbálja elérni)) reagáltam, hogy néhány napja még nem így vélekedtél. Az egészben a legmókásabb az volt, amikor a saját idézetedet sem ismerted fel, az idézőjelekről nem is beszélve.
    Szóval jó lenne ha most már abbahagynád az észosztást (inkább próbáld meg megtartani magadnak az összeset, jobban járnál), és keresnél jobb szórakozást annál, mint hogy szétbaszod a topicot.
    Ne reagáljál, én is megálltam jó párszor! Elköszöntél, szevasz....