-
Flyingparadise #9717 ""PiszkosFred #9658 válasz privát ma, 22:09
Oke, akkor itt fejezzuk be ezt, koszonom! :) " 23 óra 20 perc tegnapelőtt. ERRE--
1.:'rengeteg személyeskedő hsz-t tudnék tőled idézni amiket ignoráltam és próbáltam a lényegi részével foglalkozni és normális hangnemben segíteni, válaszolni
a #9650-es kommentedet elég visszaolvasnod ha abban nem találsz személyeskedést akkor a hiba nem az én készülékemben van ráadásul indokolatlanul mert én bicskanyitogató stílusod ellenére mindig normális voltam veled"
2: ez még érdekelne, hogy kire, mire gondolsz:
"Erre kapok innen egy tanácsot, minek eredményeképpen, bár ez nem biztos de nagy esély van rá összeomlik a karakterem."-amúgy kroki...
3.ja egy kérdés motoszkál egy ideje a fejemben:
az általad oly nagyra tartott puska ami kijelzilootolt-lootolatlan hullákat
szerepjátékos szemszögből milyen magyarázatot tudsz erre adni?-imádom azt a puskát-bizony mindenki tudja ha sok szereplővel megy a harc, nem pedig normálban ahogy te nyomod akkor néha vannak 10 perces fightok ide futsz oda futsz npc-k ide mennek oda mennek van vagy 30 holttest sötétbe lootold ki az összeset... irtó hasznos, ezért is egyre népszerűbb a puska. Nyomtál te már egyetlen fightot is high respawnal? Talán próbáld ki utána milyen lootolni és milyen érzés rohangálni 10 percig a sötétben mert az egyik elit egy bokor aljában feküdt meg és nem találod pedig lehet pont a leendő kedvenc fegyvered van nála...
4. egy kimaradt a francba elszállt a kommentem
szóval:én így játszom te úgy most téged miért érdekel, hogy én nem very hardban tolom 150 moddal
engem se érdekel te hogy játszol
5.ja ez meg:
"De amúgy te valami tanárbácsi vagy? Nagyon imádod kioktatni az embereket"
nélkülem nem tudtad volna feltápolni a karaktered mert azt sem tudtad mi az a konzol...
de ezeket ahogy te sem én sem flémből írom....
6:de már engem is kurvára fáraszt ez az egész, hogy félreferdítesz dolgokat és olyan szavakat adsz a számba amiket nem írtam én meg magyarázkodhatok miatta
7:ismét duplázok elnézésedet kérem kedves Flyingparadise
azt elfelejtettem mondani ha dekorációként raksz ki pl.: fegyvert a gun shopba vagy drogokat az orvoshoz azokat ellopkodják, leverik
ha ilyet akarsz használd az OCDecorator-t azzal az összeguberált cuccaidat tudod statikusan lerakni nem tudják elvenni, leverni
ja és figyel oda ha vendornál adsz el páncélt akkor célszerű karizma szettet felvenni
nehogy véletlenül a kedvenc páncélod add el ments előtte vagy tedd azt is bőröndbe
És ez még nem is az összes. Szóval jól betartottad amit az elején mondtál. :) Persze muszáj volt reagálnom, de ki kezdte megint? Na ki? Te!!
Ezek után ne haragudj de nem tudlak komolyan venni mert semmit ér a szavad. AZ oké, hogy mivel régebbi fórumozó vagy a haverjaid Neked adnak igazat de attól még nincs és csak egy gyökér vagy szerintem. Még azt se mered elmondani mi a munkád. :)
Ezennel elbucsúztam mert egyáltalán nem érdekel az elfogult véleményetek. Sziasztok! Jó játékot a kommodorjaitokkal. :))
Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.20. 09:07:29