• Irgum76
    "De amúgy te valami tanárbácsi vagy? Nagyon imádod kioktatni az embereke"

nem oktatok ki senkit de ha faszságot mondasz még akkor is próbálok normális hangnemben reagálni, segíteni
    nem azért jöttem ide, hogy tanárbácsit játsszak hanem, hogy segítséget kérjek

"Azt normálnál nehezebb módban nem tudod és nem is akarod végigvinni az egyik kedvenc játékod. Ezzel azért kemény képet alakítasz ki magadról"

1, sosem állítottam, hogy kedvenc játékom nekem az egy és a kettő (de főleg az egy) volt hatalmas kedvenc már írtam, hogy miért
    2, az, hogy milyen módban játszok kurvára nem rád tartozik és nem minősít senkit

"Mellesleg engem most leginkább ez érdekel Valamint az elégtételt nyújt, hogy Neked sose lesz ilyened. :)"

hát örülj neki én meg leszarom

"A másik meg, hogy pont te mondasz ellen magadnak azzal, hogy azt mondod tiszteljük meg a készítők munkáját."

sosem mondtam ilyet én azt mondtam a játék készítői így találták kiegyensúlyozottnak a játékot és a modokkal fel lehet ezt borítani

"De a mellék küldetésekhez hozzá se érsz. Elmondom van jobb mellék mint a fő.:)"

hát a főküldetésnél csak jobb lehet mert a vége egy faszság de
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mi a tökömért rambózak tovább ha megtaláltam a fiam felrobbantottam gecbe az élete művével együtt inkább rendbe teszem Sanctuary-t és kezemben egy sörrel üllök a verandán és nézem hogy játszik kiber Shaun

és mellesleg csinálom a mellékeket is de a fő prioritás szerepjáték szempontjából egyértelműen a fő küldetés

(idézőjelért reklamálsz pont te aki minden második betűt elütöd, mellesleg illene emlékezned a saját kommentedre bazz)

Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.07.18. 21:45:20