• ntex
    Ntex te honnan a jó fenéből vetted, hogy Nekem nem eredeti játékom van. Ez már a röhej csúcsa... De az is, hogy rengetegszer hozzá lehetett volna szólni, milyen érdekes, hogy te pont most tetted me. Meghogy részegen jön ki az emberből az igazság. Hiszen már előtte mondtam, hogy bosszúból csinálok egy másik karit. A csalás az volna ha közöltem volna veletek, hogy 3 napig még a klozyóra se mentem ki és ne itt az új karim. Azt küldeném a fotókat...

Nem tudom hogy honnan a jó fenéből vetted hogy én feltételeztem hogy Te nem eredeti játékkal játszol... Abszolút nem érdekel hogy milyen játékkal játszol hidd el :) A spoileres kérdésem semmilyen formában nem hozzád vagy rólad szólt, azt csak a saját önös céljaim érdekében tettem fel. Kicsit túltolod már amúgy ezt a témát, túlságosan meg akarsz mindent magyarázni egy egy regény hosszúságában. Nem tartozol itt senkinek sem semmilyen magyarázattal, emiatt nem is szükséges szét offolni a topicot. Személy szerint nincs elegendő tapasztalatom a játékkal kapcsolatban hogy érdemben hozzá tudjak szólni a témádhoz, az alapjátékot sem vittem végig mert az Institute elérése után abbahagytam a játékot bő 2 évvel ezelőtt és most per pill a Fallout 3-al játszom, ami után szeretném majd újra elővenni a 4. részt és újra nekiállni rendesen, modokkal. Emiatt is tettem fel spoilerben a kérdést amit feltettem, hogy informálódjak kicsit, de még véletlenül sem pont neked vagy rólad szólt a kérdés :)