• Flyingparadise
    Na ez az amit imádok. :)Csalás-oktatni -A korábban hatályos 1978. évi IV. törvény szerint csalást az követ el, aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz. Tehát mást. :) De ettől az apróságtól hajlandó vagyok eltekinteni.
    Volt egy 56-os karakterem amit vért izzadva. Survival módban vittem eddig a szintig.Erre kapok innen egy tanácsot, minek eredményeképpen, bár ez nem biztos de nagy esély van rá összeomlik a karakterem. Nem tudom folytatni mivel nem tudok MENTENI. Ezen értelemszerűen felhúzom magam Rárakom a játékot egy másik particióra és megoldom a problémát.- Ennek a karakternek mindene megvolt pénze 30000k körül nyersanyagok tekintetében még a nuklear Materiallal se volt gondom. Mivel nem először játszok és tudom, hogy minden kereskedőtől meg kell venni azokat a kacatokat amibe az van minden egyes vásárlást követően.
    Csináltam egy ugyanakkora szintű karaktert-tehát 56-ost pluszba nevezzük kárpótlásnak a bugért amit a játék készítői vagy ti vagy akár én idéztem elő... Mindegy... Miközben vittem a régi karaktert a Pain train miatt sajnáltam, hogy nem raktam rá az elején erőt. Ergó az Agylitit kicseréltem rá... és ugyanonnan Ahol a másik elromlott folytattam egy karaktert.
    Már elnézést de ebbe mi a csalás? Az, hogy segíteni akartam másoknak akik valami hasonló szituba keveredtek és részletesen leírtam, hogy kell csinálni?
    Tisztázzuk én a csalás a Call of Dutyba meg a quake 3 ba utáltam meg. Mivel tisztességersen versenyezni akartam egyesek meg célzóbottal villogtak a játék elején. Ntex te honnan a jó fenéből vetted, hogy Nekem nem eredeti játékom van. Ez már a röhej csúcsa... De az is, hogy rengetegszer hozzá lehetett volna szólni, milyen érdekes, hogy te pont most tetted me. Meghogy részegen jön ki az emberből az igazság. Hiszen már előtte mondtam, hogy bosszúból csinálok egy másik karit. A csalás az volna ha közöltem volna veletek, hogy 3 napig még a klozyóra se mentem ki és ne itt az új karim. Azt küldeném a fotókat...

Nagyon el vagytok ti tévedve ha azt hiszitek, hogy a "kinek van igaza" vitát megnyerhetitek..:) A berúgás azért volt gáz mert már alig tudtam ülni és össze vissza félrefogalmaztam. A mondanivalómban nem volt semmi új amit előtte titkoltam volna... :)

Viszont történt egy óriási poén.. Leigazoltátok a nevemet.. Ezen a szinten vagytok. A Flying paradise az a paradicsom akar lenni amit akkor dobál az ember amikor a nyilvános kínpadon belezik az embereket. :) --- Na ti is most olyanok vagytok. Semmivel sem különbek. Megfigyelitek az embert, megpróbáljátok feltérképezni, azt amikor ejt egy kis hibát azonnal a torkának estek. Csak egy bah van. Szerény személyem azon kívül, hogy ittasan írtam a fórumba semmilyen hibát nem követtem el.

De mondom ez a csúcs, hogy az igazság részegen jön ki az emberből. :) Semmi nem jött ki belőlem amit előtte titkoltam volna. Na megyek játszani annak több értelme van. Kár, hogy ilyen rosszmájú társaság gyűlt itt össze..

Kicsit oktatlak titeket oké? Előre is bocs az offért: Az élet egyik értelme, hogy minden egyes emberben fel tudd fedezni a szépet és a jót mert ugyanúgy ott van ahogy a gonosz is. Kérdés melyiket hozod ki belőle. Mindenesetre én eszerint élek. Minden emberben próbálom meglátni ami értékes benne a rosszat pedig figyelmen kívül hagyom. Ezért sem érdekel ez az órási BIG fail amit itt összehoztatok amíg józanodtam... Minden jót emberek és további jó játékot! :)

Jöhetnek az észérvek ha vannak.