• Flyingparadise
    Bocsáss meg Irgum. De újra és újra eszembe jutsz. Ismét hangdsúlyoznom kell a közeledésem nem ellenséges szándékát, de. Ugye most készült el az új karakterem a Jó Isten vagy a sors akarta úgy, hogy a régit hanyagoljam egyenlőre. Amúgy pont egy iszonyat érdekes és kemény mellékszálat vittem. De eszembe jutott a pain train.:) Meg az, hogy akkor próbálgattam utoljára amikor még megjelent a játék. Akkor sajnos még az is bugos volt egy ideig.... Gondoltam kipróbálom mire jutottak vele 4 év alatt.
    Az elképesztően jó az gyenge kifejezés. Tényleg iszonyat hogy külső nézet 4 es chem. Sima jettel-lassító drog, felrohanok a lépcsőn persze úgy lököm le a korlátról, hogy öröm nézni ugrok én is bár egy gonosz vigyorral az arcomon még egyszer megnyomom az ugrás gombot és már indul is a rakéta, hogy utána a lelökött és éppen feltápászkodó egyén mellett csattanjak a földbe a power armorral ezzel szintén elég komoly megrázkódtatást okozva és ha még él akkor a katanámmal levágom a fejét ami repül mint a szentjánosbogár. :) Bocs egy kicsit eltúloztam az események előadását.
    Konkrétan nem is erről jutsz eszembe ezt csak élvezem de nagyon. Ennek a karakternek a megalkotása ugye volt vagy 2 óra. Másodszorra már nem volna nehéz. Ha valaki olyan noob lenne mint én és nekiállná bepötyögni a konzolparancsokat akkor azonnal hagyja abba. Nekem is viszonylag hamar megjött az eszem. Mert először fogtam egy papírt és nekiálltam kódokat írogatni.
    Tegye félre ezeket az eszközöket mert tökéletesen működik kontroll c-v. Itt pedig csít a ctrl -F. Ergo Beírod level és már meg is találtad set.playerlevel stb. Az összes nyersanyag bemásolása illetve berakása a játékba nem több mint negyed óra meg egy pár 100 Alt-tab. :) Viszont Onnantól kezdve mindenféle probléma megoldódott és az idegesítő árushoz futkozok mert ez nincs meg az nincs megszűnt végleg. Mindenből 10 000 darabot kapsz töltényeket is beleértve. Szóval innentől kezdve semmi más dolgod nincs mint küldetésezni és építkezni vég nélkül és megszakítás nélkül. Szerintem fenomenális mivel ha letöltöd a level scalinget Egy teljesen más játékban lesz részed az alapküldetésekkel is. Kérdés mikor lesz vége.. :( Ergo bhe tudom e fejezni egyáltalán. Őszintén szólva high respawnnal full elittel nemhiszem. De addig is borzasztó élvezetes.. Ma egy óráig tartott kipucolni az USAF műhold állomást a nyakékért. Voltak bent vagy 30 an, és mindegyik kő kemény.

Amit végülis Neked szerettem volna írni az csak az, hogy én képes vagyok visszatölteni egy egy harcot hiába nyertem, aklár karcolás nélkül. Csupán azért, hogy megnézzem a 8 féle fegyver közül melyik mészárolta le leghatásosabban és melyikek kombináviója volt a leghatékonyabb 6 db Yao Guai- 4 Mirelurk a parton majd fent vagy 40 tüzér a csomópontnál. Ha végeztem. F9. :)

Amúgy 66.2 napot játszottam eddig. :) Ennek megmondom őszintén örülök. Viszont ha belegondolok mennyi időt pazaroltam el az életemből a wowra.. Összeszorul a gyomrom.

Legalább felmérhettem a mai fiatalság értelmi szintjét. -lol-