• Flyingparadise
    Jaja Nekifutsz power armorral 10 emberrek. Azok szanaszét repülnek mire feltápászkodnak vagy 5-10 mp te addig nyomsz egy jet-et vagy nem.. és szépen rendet vágsz közöttük mire az utolsó is teljesen felállna. Szerintem messze legjobb perk. Főleg külső nézetből nagyon látványos. Tulajdonképpen célozni kell a sprinttel. Nem olyan egyszerű ám.. Főleg külső nézetből belső érben akar beleaakadni valaminek a páncél és ha ez megtörtént miszlikekre lőnek. :) Viszont külső nézetből nagyon látványos fent van utubon nézz párat.

No ez az a videó ahol meg lehet tanulni miért is olyan jó ez a játék, A gyerek olyan dolgokat hasznél ki csak nézel pld pastn trannel lelöki az épületről az ürgét majf mellé ugrik ami szintén sérülést okoz ugye. Kötelező megnézni az elejétől a végéig!

!!!! PAIN TRAIN

"Elctrical damage and chance to stun." !!!!

Esett már valakinek esz a gyönyör?? Olyan mintha két legendary lenne. poénos is ráadásul mert aki megfagyott és mondjuk kap még egy lövést az eldől mint egy bábu. :) Néha igen nevetséges pózokban. Pld. Ali biliárddákóval ütni próbál és orra esik. :) Meg kell mondjam minden eddiginél jobb most nekem a játék. Kezdek ráébredni, hogy a belső nézet csak egy rossz szokás. Külsőből ugye látványosabb. No meg ottvan a fedezék mód. Le kell tölteni hozzá egy hotkey maneger amit még mindig nem teljesen értek. Viszont a fedezékbe bújást rá tudtam bindelni az egyesre. Igazából ezt nem értem, hogy minek számokra bindelni azokra mér amúgy is lehet. De ottvannak az egérgombok f1-f4 meg i y x v. Ezek kombinációja, mondjuk shift-space... Lényeg, hogy nagyon haláli nálam mos ta a game. Extended hiányzik de meg fogom oldani