Flyingparadise#9599
Biliárdasztalról tudok de biztos van az is. Itt már minden van.:) Flipper játékgépek, azok vannak. Ha azokat sorba rakod leteszel eléjük egy magasabb bárszéket az jó kezdés. Ilyenkor amikor keresel valamit és esetleg nem tudsz olyan jól angolul. Sőt néha azoknak se árt akik tudnak. Nekem a G fordító benne van a kedvencekbe és kint van a kedvencek sáv. amit alap úgy csinálni, hogy szerkesztés név kitöröl és save. Így pont 40 db kedvenc fér el felül. Nekem bent van a fordító is és a nexus ergo eszembe jut valami írom a fordító azt meg a nexusba ctrl-v ugye..
De ez gondolom mindenkinél alap.
Melllesleg nem is olyan rossz dolog ez a konzol. Most beírtam, hogy set lvl 50. és az összes alapanyagot berakom. Aztán szépen a legtutibb fegyverekkel Elölről kezdem lvl 50 en. :) Érdekes lesz... Amúgy az abszolút kedvenc a sosem múló antitank. meg a lila lézerfegyverek.:) Irgum legalább ezt próbáld ki Antitank ezt bedobod mellé és beállítod sosem múlóra legendary modyfication Mondjuk lehet hang is kell mellé.. De nem bonyolítom túl.. EZ a ritka buka eős lövés ezzel az effecttel..
Help widow Ezt valahogy sosem találom. Hol van ez tul. képen? Mert árusoknál nincs és nem is dobják. Jó nagy ökör vagyok ott van a where to find. :) Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.16. 17:10:40