Flyingparadise#9560
Ilyen szempontból igazad van. :) Mindenesetre én a legfinomabb falatokat a végére hagyom, hiszen ez egy játék.
Viszont én übereltem magamat. Nem szégyen bevallani, hogy hülye vagyok. Ezzel a mod bekapcs kikapcsal azt értem el, hogyelveszett abutor menü a 3 ik rublika ugye. Történt már velem. Angolul utánanéztem és állítólag iszonyat nehéz visszarakni. Már csak abban reménykedem, hogy nem romlott el az egész karakter hanem a játék újrarakása után, szigorúan indítani kell egy újat és azzal megfogni a sanctuaryban lévő workshoppot. Azt tudom, hogy az a mentés ahol eltűnt Sanyi. Abban reménykedem, hogy az előzőekben megvan. Mármint a bútor menü...
Nagyon örülnék mert már 56 os vagyok és nagyon bejön ez a kari. Az is amiket letöltöttem. Bár vigyázni kell amikor visszateszem nehogy megint elvegye a bútor menüt. Nem tud valaki erről többet mit én? Nincs valami egyszerűbb megoldás? Bár már 24 mb/s el rántja lefele a játékot szóval nincs kegyelem. Szóvalami szerintem elvette a területet:
A conifers Fallout 4.ini ben kellet irogatni plusz dolgokat meg átváltoztatni. Biztos az a ludas. Mindenesetre úgy hagytam mindent az át írt fallout4.ini-n kívül.
Azt most jut eszembe, hogy a mentéseket kivéve kimásolok mindent azt ha nagyon nem akar csinálni visszamásolom.
Szerintetek jó ez így ti mit tennétek. Valaki esetleg jártasabb mint én ebbe a bútor elvesztés bugba? A Saves mappát benthagyham vagy hagyjam had másolja ki magának a felhő?
Arra volnék rendkívül kíváncsi, hogy melyik mos leszedése és felrakása veszi ki a bútormenüt... Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.14. 18:13:24