• Flyingparadise
    Köszönöm de óriási bajba kerültem! Az extended settlments nem működik valamiért. Lehet arra kényszerülök, hogy kikapcsolok mindent aztán egyenként vissza. Szerinted mi lehet a baj? Még várok kicsit a válaszra mielőtt ennek nekiállnék..

Irgum: Először is köszönöm... Bár nemigazán értem elnézést. Most akkor konzolból rakok be embert vagy az OCDecorator. Ami hacsak össze nem tévesztem tárgyakat készít a menüben. Meg lehet vele tömni a hűtőt meg ilyenek. A craftable enemy spawner is egy mod ami területen belül müxik nem? A konzolból, hogy hozol elő embert?

Amúgy csak nagyjából ismerem a szitut, hajlamosak az npc-k másként viselkedni. De végülis mindegy ezen nem fogunk összeveszni. Különböző az ízlésünk azt kész. De ezzel, hogy nem viselsz páncélt nem futsz be az ellenfelek közé hogy csak úgy röpködnek. Közben esetleg beveszel valami lassítót. Azt had repüljenek a testrészek. Ezzel szerintem sokat vesztesz. Ez, hogy bekempelsz 200 méterre borzasztó unalmas lehet. A készítők direkt úgy csinálták meg a játékot, hogy többször végigvihető legyen. A mellékküldetések kerülését, hogy őszinte legyek nem értem..

Több embernek több ötlete van. A készítők is ugyanolyan emberek mint a moderek. Sőt meg kockázttom egy két modder jobb lenne készítőnek. :)
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.14. 16:50:45