Irgum76#9552
ja még annyi, hogy miért nem modolok:
a játék írói így találták ki a játékot így adták ki én azt a játékot akarom játszani amit ők készítettek
persze van ami nekem sem tetszik illetve logikátlan, bugos, hiányos stb
azért most hogy így nézem kb 20 mod van fent ebből 10 építős, dekorálós,settleres
leginkább a Northland Diggerst hiányoltam mert ha már kinyaljuk a seggüket a telepeseknek akkor ne az legyen már, hogy egész nap a falat kalapálják meg belőve ülnek a fotelben hanem csináljanak is valamit
egyedül a purified water-t és a craftable ammo-t érzem kicsit tápnak mondjuk víz nélkül már megvagyok de lőszert tonnaszámra tudok már gyártani
Pl.: fegyver egyáltalán nincs és nem is lesz
a bádogember rucit meg nem szeretem nagyon ritkán veszem fel (egyet el is loptak :) ) tohonya szarnak érzem én jobban szeretek settenkedni
az meg, hogy azt mondod, hogy az én hibám, hogy motíváció nélkül nincs igazán kedvem tovább folytatni az inkább a készítők hibája, hogy 20. szinten betudod fejezni a fő küldetést
Spoiler Shon-ról:
én az institutal szimpatizáltam leginkább lehet, hogy kiirtottak néhány falut meg gyerekeket rabolnak el de velük tényleg egy szebb élhetőbb jövőt lehetett volna teremteni erre mindenképp fel kell robbantani gecibe
Shon meg akkora WTF, hogy csak néztem, hogy ezt most így hogy?
kinyírom a saját fiam majd az android klónját putyulgatom errrghhhh