Irgum76#9551
(ja és tagold légyszi az ilyen hosszú hszt mert nehéz olvasni pláne, hogy kettőnknek írtad
" Mivel az, hogy stratégiákat stb.. tervezel minden csak nem céltalan futkározás."
nekem ezzel az a bajom, hogyha stratégiát tervezel akkor már ugye láttad előre mi fog következni (belemördeltél, visszatöltötted)
én úgy vagyok vele, hogy ez egy RPG (még ha sajnos sokan FPS-ként játszák) szóval én úgy lófrálok, hogy fel vagyok készülve bármilyen szituációra üss vagy fuss alapon nem úgy, hogy szembejön egy Legendary Deathclaw a pusztában akkor nekifutok ötször, hogy na most akkor már tényleg én győzzek nem tartom fernek
szépen elsomfordálok és keresek valami másik utat
persze ha küldetés van és megmördelek mert Pl.: rossz gombot nyomtam stimpak helyett vagy minden ment faszán aztán meghallom a közeledő pittyegést (jaj de utálom azt a pittyegést :) ) a suicid supermutástól és fogalmam nincs honnan bukkan fel
akkor én is újrázok
ebben a játékban a stratégia az ha Pl::az első komolyabb küldetésnél mikor beküldenek a gyárba, hogy ölj meg minden! ridert
kommandózhatsz ott órákon keresztül akkor is respawnolni fognak elég csak a fömuftit leszedni
és itt jön a az igazi stratégia
lent az alaksorban leszeded azt a pár embert aztán fel a lifttel kutyus (vagy bármi) megállítása lapos kúszás a terminálhoz őr robot aktivál és szépen a hátsó sarokba sunnyogsz majd hallgatod a halálsikolyokat :)
őrrobot leállít mielőtt téged is elliminálni akarna lapos kúszás a fal mellett mesterlövészpuskával leszedni a maradék tornyokat
esetleg ha belébecol 1-2 rider azokat kinyírod és tiéd minden nyalánkság egy vércsepp nélkül
nekem ez a játék
ultra hardon meg nincs kedvem pöcsmörögni mert az tényleg kemény, hogy 6+2 END-el szó szerint két lövésbe belehalok annyi időm sincs, hogy a stimpak hasson Falloutban meg nem nehéz beszedni két lövést...