-
Flyingparadise #9547 Mellesleg Irgum. Csíplek ne tekintsd ezt a hozzászólásomat ellenségesnek szimplán annyit szeretnék elérni, hogy jobban szórakozz. Az egy dolog, hogy elsőre, mivel érdekel sztori (engem nem mert már annyi filmet meg sorozatot láttam, hogy nehezen tudnak újat mutatni. Esetleg én tudnék nekik. Tervezgetek is írást.. De ez nem ide tartozik ugye..)gyorsan végigviszed a főszálat. De higgy Nekem és ez majdnem minden játékra vonatkozik.. Utána mindenképp neki kell ugrani a legnehezebb szinten. Ráadásul itt az idegesítő dolgokat ki is kapcsolhatod. Modok meg mondom külön játék.. Ha ezeket te nem élvezed akkor itt valami olyan probléma van, hogy pld.. nem fut normálisan a gépeden. Mivel az, hogy stratégiákat stb.. tervezel minden csak nem céltalan futkározás. A Fallout 4 ben a legnagyobb pillanatom a hosszú út áll előttünk első küldetése volt. Most véletlen otthon felejtettem a rucit. Nem volt kedvem visszatölteni így mentem ruha nélkül az-az P. Armor nélkül. Borzalmas volt Tulajdonképpen arról szólt, hogy lekaszáljak mindenkit mielőtt lőni tud. Amikor nálam volt a power armor... Pfuuu Nekiksprinteltem repültek shotgun lassítva robot elől elfutás fegyverváltás stb.. stb.. Szóval egy akció dús Játékban volt részem ami jó érzés volt felpumpálta az adrenalint. Ez a jó a Fallout 4 ben többek között, hogy sokféleképpen lehet játszani. Szerencsével a betartogatott kritek lopakodás. Egydül boxoló még nem voltam de annyi fajta boxer meg kézre való fegyver van, hogy ez is jópofa lehet. Szóval ha elmegy rezzenéstelenül a gépemen hallgass rám és játszd végig vagy ötször. Garantálom ha ügyesen osztod a perkeket mindegyik totál más lesz. Aztán még itt van az építés. Felraktam a modot amit Kroki belinkelt. Hát barátom letérdelek előtted. Szerintem küldd be a Bethesdának vagy legalább a nexusnak mert ami képeket eddig láttam. Sőt ugye ahogy töltöd a modot ott is van fénykép és azokat is csúnyán űberli. Mi vagy te valami építészmérnök.Ha nem akkor a memóriád és a kreativitásod nagyon toppon van. Vagy csak tengernyi időd volt... De szerintem ehhez nem elég asz idő. Lehet ha lesz időm kedvem én is csinálok valamit de biztos vagyok benne, hogy a közelébe sem lesz. Na abbahagyom mert még a fejedbe száll.:) Akkor tuti csak ezeket alkalmaztad?