• Flyingparadise
    Jól tetted! Szerintem alapvetően faq-ba kéne rakni de leginkább ráírni piros betűvel a dobozra. A magyarítás infóba bent van. Egyébként ha mondjuk van egy licensz Avg tűzfalad akkor hiába az egész. Biztos más ilyen is van. Nekem Bitdefender van úgyhogy még azt sem kell megcsinálnom ha jól emlékszem. De, hogy az Avg, hogy engedheti meg magának, hogy ne legyen ilyen beállítási lehetőség.. mappákat lehet tiltani.. de exet nem. De a fő bűnös az egyértelműen a Bethesda szoftver. Nem tudom milyen jogon engedik meg maguknak, hogy az embertől pénzt csaljanak ki. Utána pedig csak gyomorgörcsöt kap amíg ki nem javítja. De szerintem van olyan aki emiatt dobta a játékot.

Ezt már csak szerkesztem mert gyorsan eszembe jutott. Letöltöttem ezt qaz új batmanruhás addont. De finoman szólva érdekes. Előszöris a nekem tetsző skint nem látja a javító (commonwealth knight. Aztán lehet úgy is variálni, hogyx.02 legyen. AZt látja. Egy dobozba is ottvan. Viszont az gyengébb mint az x-01 de nem x-02 a neve. Szóval nem egyszerű.
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.14. 09:04:06