• Irgum76
    nem vagyok igazán kezdő az első és második rész hatalmas kedvenc volt anno
    akkor még számított az Iq játékosé karakteré egyaránt a legtöbb konfliktot meglehetett oldani szimpla beszéddel
    és baromi jó humora volt
    a hármat bepróbáltam nem tetszett a tökölődés a vaultban karaktergenerálás címszóval
    aztán az atombomba hatástalanítás/felrobbantásnál kiakartam játszani a két frakciót egymás ellen erre nem volt lehetőség
    aztán a hülye csaj hülye könyvéhez a küldetések tök bénák voltak és akkor kiszálltam
    a néggyel pár éve játszottam modok nélkül az építményeimet se vették fel a világ 10 csodájához csak muszájból építettem
    én a történetre koncentráltam aszem kb 20. szinten ki is végeztem az alapsztorit ami egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet sőt én szabad akaratomból teljesen mást csináltam volna de erre a játék nem ad lehetőséget aztán bolyongtam kicsit telep elfoglal -> felépít -> next
    úgyhogy ott kiszálltam
    most épp az építgetős része fogott meg a sztorira nem igazán koncentrálok

"Te ha jól veszem észre totál kezdő vagy, úgyhogy lehetőleg ne oszd az észt a játékról"

nem nevezel noobnak csak fogjam be a pofámat köszi

"Ha pedig nem élvezed, hogy egy fightot adott esetben meg kell tervezni, az már régen rossz"

te így látod én úgy vagyok vele, hogy ha belefutok valami komoly konfliktba nem fogom hatszor újrajátszani hagyom megyek tápolódni fegyverkezni és úgy megyek vissza az adott szituációba esetleg felveszem a vasember ruhát ha nagyon muszáj Pl a Castle ostrománál sem nyomogatom folyton az autómentést ha elbuktam újra az elejéről hiába három hullámban támadnak
    bár lehet ott még nem tartasz a sztoriban érdekelne meddig jutottál és hanyadik szintű vagy