• Flyingparadise
    Igazad van az "oda ész is kell" vissza szívom. Bár ne tudd meg miket kaptam tőlük...

Te ha jól veszem észre totál kezdő vagy, úgyhogy lehetőleg ne oszd az észt a játékról. Inkább kérdezz. Tudod a modokkal ki lehet egyensúlyozni a játékot. Speciel én most úgy játszom, hogy jóval nehezebb mint a sima Survival. Pld. nemsemmi amikor a legendás Yao Guaik 10 es csoportokban járnak és 2 szer annyi életük van és van köztük 4 Legendary... Kicsit érdekesebb mint az alap... 122 active pluginom van. Hidd el csak néznél ha elkezdenél játszani vele. Fegyver ami megtalálja a holttesteket. Brutálisan jól kinéző armorok és power armorok amikbe beparancsolhatod a kísérőidet. Meg nem is sorolom. Mindenesetre aki itt meg lett sértve barátom az én voltam. Általában az a ludas aki kezdi.. Én nem ártottam senkinek. Csak még annyit, hogy érdekességképpen említettem meg a visszatöltést és nem alkalmaztam. Ugyanis visszatöltöttem. Mint mondtam nem szeretem a csalást.

Ha pedig nem élvezed, hogy egy fightot adott esetben meg kell tervezni, az már régen rossz. Nem foglak lenoobozni.. :)

Éljenek a 76-osok. Hó, nap?
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.11. 18:19:02