• Flyingparadise
    Ki nem állhatom a csalóknak semmilyen formáját. Bocs. Ez az igazság. Plusz egy csata jelenetet 3 féleképpen játszottam le.
    1. Adát leállítottam a lépcső tetejére, hogy észrevegyék bevettem minden drogot, jet 3 Milerulk quen Mine 2 king mine amikor odaértel még mehetett 3 king gránát fedezék. Voltak 30 vagy an high respawn.
    2. Adát megint lépcső teteje de ezúttal bementem egy épület felső szintjére és onnan kempelgettem őket.
    3 Amit már mondtam, Lyukas tetejű épület.

Ezt én így roppant élveztem. A konzolt meghagyom Neked-ne vedd sértésnek

Az xp vel kapcsolatba ökör voltam rengeteg múlik azon hányszor ad ötös szorzót ha kétszer akkor fél kp ha 6-7 szer lépsze egy egész szintet egy komolyabb küzdelem során 30-31.

Viszont van egy roppant nagy problémám. N találok olyan modot ami humanoknak életet ad. igaz reális, de nem szeretem ha mindegyiknek csak lerepül a feje azt csá. Komolyan kérdezem a Monster health már fent van. Nincsvalami ami jó dok életet ad az embereknek? Így azt se tudom mi értelme az 50% embersebzéses cuccoknak.

Viszont találtam egy iszonyat fegyvert. Ha benézel a távcsőbe pirosak az ellenfelek még nagyon távolról is. Ha pedig megölted őket egy Lila hurkot kapnak amit nem lehet nem észrevenni. Agyam eldobom..