SaGa#9480
Én az utóbbi hónapokban vagy négy karaktert indítottam, különféle modkészletekkel. Az egyik alap mod, amit mindenképp használok, a Start Me Up, és a kezdő pontot mindig valahová délre teszem, jó messze Sanctuary-tól és Concorde-tól. A Castle is csak egy falu, mint a többi. Bár a mostani karakterrel, miután már majdnem minden falut felhúztam, csak elballagtam Prestonékért, leraktam őket Sanctuaryban, megbíztam Sturgest, hogy irányítsa az építkezést a szigeten, aztán ott hagytam az egész brigádot aszalódni. Az elképzelt karakter (lejjebb már említettem talán) egy kiszolgált NCR felderítő, aki azért jött át New Californiából, mert hírét vette, hogy a BOS itt is kezdi a hülyeségét és szeretné a telepeseket (ehhez a MM-t is fel kell azért húzni valamennyire) megerősíteni annyira, hogy sikeresen kipofozzák a BOS-t meg a raidereket (meg az institute-ot is) és fejlődjenek a maguk módján. De ezt a magam tempójában és nem a „radiant” küldetések foglyaként szeretném végigcsinálni…
Van egy mod, ami a Nuka world végigjátszása után „behívja” a MM-t arra a területre, hogy átvegyék a hatalmat. Ezt is felraktam, hogy ott is békés építkezés legyen a vége, ne mindenféle rablók uralják a területet.