Flyingparadise#9473
Na ezen a borzalmon is túl vagyok. Igazából hatalmas szerencsém volt mert otthon felejtettem a páncélomat viszont a várfalon lévő lőszeres dobozba találtam 20 darab rakétát úgyhogy leballagtam a folyosókra és ha ott a folyosókon irtod a fészkeket hamar megjelenik a quine akinek elég volt 3 rakéta meg egy két lövés a legendás időlassítós fegyveremből úgyhogy esélye sem volt hozzámérni. Pedig elég komoly savtartalommal rendelkezik a köpése mondhatni..
Volna még itt pár kérdés amire ha válaszolnátok nagyon hálás volnék. Mégpedig. Mikortól tudok rakétaállásokat telepíteni. Mert most adott három feladatot Preston annak ellenére, hogy mit mondtam róla a háta mögött. :) De nincs köztük az alagút sajnos.
Másik, Felraktam egy addont amibe állítólag be is linkelem
https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/10514 Jaaa akkor most esett le Azért vannak ezek a halál jópofa gránátok mirelurk King egg. :))) Hát nem óriási. Viszont Followert szeretnék és így első blikkre aspecialba van benne ésiszonyú feltételekhez kötik. AStrongot, hogy kapom meg leggyorsabban gyémánt city feladat ugye?