• Flyingparadise
    Ez a high respawn eszméletlen jó... Nem is tudom.. Enélkül kihaltnak érezném a játékot. Most is odamentem a Faneuil csarnokhoz, hogy ellenőrizzem megy e a s. redux. Benézek oldalra hogy leszedjem az emelvényről a két megmaradt Szuper mutánst, (elfelejtettem páncélt vinni) Erre nem ketten voltak hanem 6 an. Folyamatos injekciózás közben felhatoltam az emelvényre erre Ada becsal még vagy 30 db vadkutyát mindenféle rangban és erősségben. :) Ráadásul esett egy olyan mod fegyver-legendary.. Ha célzol legendás időlassítás... Feketére befestettem és felfejlesztettem nem semmi amit darál.. Most még csak egyes lövésekkel mert 2-es szinten vagyok a gun nut tudományommal.
    El se merem képzelni milyen lesz ez 50 es töltényekkel és sorozattal. Amikor még nem fejlesztettem fel iszonyat élmény volt vele lőni mert nagyon felfele rúgott sorozatnál, és ezt az időlassítás nagyon jópofán kompenzálta. Ugye kiválóan lehetett látni mekkora sorozatot érdemes leadni anélkül, hogy csak a levegőbe lőjek. Az meg külön öröm, hogy megállom páncél nélkül a helyem. Mondjuk ha Ada nem tartja fel a kutyákat illetve nyílt terepen támadnak szanaszét szedtek volna. Az épületbe benyitva viszont nyomtam egy elegáns quit to desktopot. :) Amennyi Szupermutáns ott volt... Az egyik zölden csillogott. Az nem tudom mit tud de elég vészjósló.:) Szóval azért kell még az a páncél. Aztán az is lehet, hogy visszatöltöm az állást ahol levettem very hardra, és f4se vel megyek tovább survivalba. Azért mégis az-az igazi. Persze ezeket a betegségeket eltávolítom. Mondjuk kár ezért a fegyverért ami esett..