• Flyingparadise
    Tévedtem... Ez a csúcs. :) A pontos nevét nem tudom bocsánat de biztos mindenkinek megvan. Ugye A jószomszédság illetve jobb ha cabot házat mondok. ugye előtte van egy híd. Az a legszélső. Ugy ha azon átmegyünk és balra fordulunk beleaakadunk egy raider gangbe. high respawnon olyan 25-30 an vannak. Lehet kicsit kevesebben.. Plusz van egy Páncél számítógéppel lehet feltörni. Egy kis mesterséges félszigeten. Jó kis fedezékek meg konténerek vannak rajta meg egy két dömper ha jól emlékszem.
    Lopakodva megkerültem a ganget. Adát beküldtem a tér közepére figyelemelterelőnek. :) Majd amikor megtámadták besprinteltem a páncélért. 45 volt rajtam, ugyhogy az 51 pont kapóra jött. Most azt hihetnétek, hogy nekiálltam kempelni a félszigeten de nem. Egyenesen beleugrottam a T51 el a vízbe komótos vízalatti séta. Majd a büfénél kibukkantam a vízből.:) Bevesz mindent psicho med-x stb.. Jet Csodálatosan hátbatámadtam őket ugy pont a büfénét tömörültek R556 al megaprítottam őket, volt vagy 6 elit. Majd onnan még hátrafutottam és ott is voltak páran. A csúcs természetesen az volt amikor szembejött velem egy fosztogató a csillivilli türkizkék vault tekkes páncélomba. :) Sajnos azt nem a vázról hanem róla kellett begyűjtenem Még szerencs, hogy nem egy elite vette fel azzal lehet meggyűlt volna a bajom. Így is folyamatosan 10% körül táncolt az életem. Azért ez a lassú élettöltődés hiányzik a survivalból. :( A betegségek nagyon nem.
    Nem tudja valaki mikor frissítik az f4se-t az új peccshez? Mert ugye ezt elvileg be lehet állítani az unlimited survivoron.Hiába nem szeretem ha nem lehet kipurcanni. Itt pedig ha félig a nullán van az ember keze. Nehéz elpatkolni..
    Most fogok egy ceruzát és egy tollat és leírom milyen addonjaim vannak fent. Stb.. Mert ez így maga a tökéj. Aztán ugyse állom meg, hogy ne szemezgessek még. Valamelyik csak elrontja majd az egészet. Már ismerem. :(