• Flyingparadise
    Rájöttem, hogy ez a világ egyik legjobb játéka, de művészet olyanra beállítani a modok miatt, hogy tökéletes legyen. Viszont ha ez megvan akkor le a kalappal. Egy hét alatt mindig ránéztem.Ennyi időbe telt, hogy megcsináljam a játékot a saját szám ízére.. Viszont így.. Nem semmi. De tényleg azt elérni, hogy ne keveredjenek a dolgok és minden tökéletesen menjen. Hát nem semmi. Legutolsó probléma amin a fejem szétrobbant mire kiderült mi a baj.. AScrap everithing valamiért belassította a játékot. Mire rájöttem 100 addon közül, hogy az a ludas... Nem merem elszólni magam de most úgy néz ki tökéletes. Hosszú csaták. Taktikázni kell, visszavonulás gránát több fajta fegyver. Mikor melyik kell, azt kell mondjam profi fps lett belőle. High respawn 20 szoros eliten nyomom. Szóval van kihívás. Eszméletlen jó Stimpakok jetek Mindent be kell vetni, és még így se járok mindíg sikerrel. Szerintem ez így jó. Mondjuk ehez képest a szerepjáték része kicsit eltompult.. Már alig várom, hogy lefolytassam a kötelező beszélgetéseket. De hát azt is fel lehet gyorsítani, úgyhogy hatalmas piros pont ennek a játéknak. Nagyon élvezem. Nem mindig volt ez így. Rendesen ki kell tapasztalni ahoz, hogy élvezhetően játsz vele. Érdekes..