Flyingparadise#9427
Jaja ez tényleg hasznos én ami el volt dőlve mindig bezúztam eddig. Jó tudni, hogy OC decorator nélkül is lehet polcra pakolni. Megoldottam. Thx. Ja az alap. Kimenőt tiltani kell. Tök jó mert Bitdefenderem van és ezen elég egyszerű. Csak a kimenőt kell blokkolni és nem vág ki az elején. Kéne ide egy Gy.I.K. véleményem szerint. Aztán az ilyeneket leírni meg egy csomó olyan dolgot amire egy kezdő gémer nem jön rá. De tényleg aki ártatlanul megveszi hazaviszi azt kivágja az nem igazán tudja magától mihez kezdjen szerintem. Biztos vagyok benne, hogy van olyan aki emiatt dobta a játékot. Mondjuk ha az ember valamit nagyon akar...
A mentések miért blokkoltak nekem azt viszont nem tudom de letölti egy pillanat alatt meg van Revo pro, úgyhogy nem nagy varázslat újra telepíteni. Viszont!! Egy valamire valaki plz válaszoljon Nekem. Mert furdalja az oldalamat de nagyon.
Mikor hozza létre a játék a custom.ini mappát? Mert azt meg lehet találni neten, sőt le is lehet tölteni... aztán csak berakod de Nekem jobban tetszene ha magától csinálná... Arra emlékszem még régebben, hogy volt ilyenem aztán nekiáltam gamelni és helyrejött vagyis létrehozta. De, hogy mikor mitől? Talán ha új karit indítasz? és kimész vele a felszínre? Ez az egy tippem van illetve amikor először megfogod a műhelyt. Vagy nekiálsz öltözködni stb.. ja azért van pár tippem. :) Nem tudja valaki véletlen?