Flyingparadise#9422
Sajnos ritkán.. De kiugrik az asztalra. Eleve win. frissítés után megint szabályt kellett csinálnom a kimenőre. Ez csak egyes gépeken fordul elő vagy mindenkinél ez van? Ha nem tiltom a kimenőt még a menüből kivág...
Na szóval szerintetek melyik addonom csinálja? összefoglalom mi van fent. Nem lesz rövid de jobb mint ki be kapcsolgatni valamit azt várni kitesz e mert néha nem tesz.. valamikor meg 5 perc után...
Ammo crafting o.h. loads of ammo, more ammo, áhh... most nézem már megint fent van 100... weaponokra gyanakszom: 10 mm smg, Ak 47 standalone,as vector, crossbow, extended, grenade e.p. 2, H and k ump, mk 14 ebr és mk 14 ebr deluxe, modular simonov, mac 11, r91 assault, see trough scar-h (mondjuk azt csak szigorúan csak kizárólag az után kel szerintem felrakni, hogy lement a főküldetés első része, ugynis lámpa bugot okoz ha pipboyos vagy más lámpa mod van fent. Ugye arra lámpa van szerelve azt azért megkavarodik gondolom. Arról beszélek ami az emeleten az asztalon van balra fehér terep. m14 setyr, m 2216, widow shot gun és p99.
Azon röhögök illetve inkább húzom a szám, hogy az m14 nagyon dominál az emberek fele azt dobja.. Mondjuk Carry weight az nálam nagyon alap. ezt a végtelen resourcest még nem mertem felrakni mert azért élvezhető valamennyire a loot csak sok. Meg kétszer r-t nyomni és egyszer e t nem nagy szám csak fene tudja. Lehetne más.. elég lenne csak az értékes dolgokat és a többi lenne végtelen. gondolok itt katonai szövetszál réz kristály ragasztó!! abból valahogy sose elég. :) csavar és a párja most nem ugrik be az is hiánycikk. Nem tudom ti hogy nyomjátok. Személy szerint az elején felpakolok még 2 tulajdonságot pld. szerintem az endurance agylity perception nagyon alap.