• Flyingparadise
    LoL Azért több akadályt át kellett ugranom, hogy normálisan játszhassak... Egyrészt mi ez, hogy a kimenőt tiltani kell. Hát ezt bakker rádióba tv-be be kéne mondani. :)) De ha nem is akkor legalább piros betűvel a dobozra... Másrészt valamiért automatice kis képernyő ki volt pipálva. Lila lett a fejem mire rájöttem, hogy nem a tv mel nem kommunikál mert elég újfajta hanem csak ez a problem a tegnap letöltött modok meg úgy töltődtek be mint a gép. Őszintén szólva ezért hálás is voltam mert minimum. egy órát silavizáltam. Erre valaki PLZ válaszoljon, hogy a vivid-nél a legfontosabb és legnépszerűbb től-hd originál size. Szebb lesz a progi vagy csak jobban fut? Mert nekem Hiper ultrán szóval még ultrába is belenyúlok az advencednél az alsó 3-ba...
    Azt hogy a modok miért töltődtek be sejtem.. mert ugye. nem töröltem program filesből kézzel...Jók a modok én azt mondom... főleg mostmár. iszonyat jó dolgokat találtak ki ha kiismered magad és megfelelően fel tudod rakni őket 100-150 között megkétszerezik a játék élvezhetőségét...