-
Flyingparadise #9358 Üdv! Nos újraraktam ezt az "örök csodát". Megmondom őszintén abbahagyni is igazából a modok összegabalyodása miatt hagytam. Úgyhogy ez ügyben kérnék iciripiciri segélyt.
Ugye előkészítjük bepanírozzuk látom f4se már csak next.. konzolozni se kell?
Leginkább ruháknál fegyvereknél kezdek kapzsi lenni ami aztán a játék elromlását eredményezheti. pld meztelen őrök... Szóval. Van valami fegyverpakk amit egybe fel lehet csúsztatni? Vagy milyenek must have?? must have pld. super mutant redux nálam meg hogy sok munkás sok ellenség meg ugye arra írhatnátok is valamit mert elfelejtettem respawn? melyik legjobb? Háromnegyede fele üres pusztába futkosás az érdekes. Ugye nyilván armory meg weapont felnyomom de utána. Nekem csorog a nyálam és nem nyugszom addig amíg el nem rontok valamit... Hogy védjem ezt ki ne írjak felül??-felülírás.. fájlcsere hogy még érthetőbb legyek:) Aztán ott van ez a fű kérdés nem találtam olyat ami igazán jó grassland alapból üti a játékhangulatot szerintem pitypangok már nem kellenének és rövidebb fenyő kell!! A négy évszak automatikus már esetleg? Az úgy talán jó lehet... Na ott olyan, hogy zöld ahol kell de nem virágos rét ahol megállsz boglárkát fújni. :) Nem sietem el játék fent most van elég amit lehet gyűrni bocs off: maffia 3 mass effect 4 origins nálam meg ugye far cry 5 lenne ha nem bíztam volna az otp ben. Lazán faszán lenyúlták a pénzemet. Ubihoz van beregisztrálva kártya be is teszteltem (probavásárlás.. ) ment utána far cry 5 gold order failed de azért otp küldi, hogy a pénzt sikeresen levontuk panaszosztály ismét most megint várok a pénzemre az idegesítő, hogy most nincs keretbe véve ergo csak az otp miatt nem tudom élvezni-bocsánat ez hasznos off vigyázzatok akinek bajsza van ott már valami gond van tisztelet a kivételnek. :)
Tehát valaki írna nekem ha lenne olyan kedves egy minimál élvezhető addonpakkot? Tudom nagy kérés.. De be kell próbáljak mert ott böngészni nekem esküszöm már munka. Lényeg legyen kihívás de azt hiszem azt megoldottam. Problémám nem teljesen értem ezt a settlement supplies expanededet. kell az a home maker mellé? Na többet nem írok, hálás volnék egy kis segítségért.