• harras25
    Hát, nem tudom melyik mod-ban van köztünk különbség, de nekem level 9-en ez is sok ami most megy....

Minden sarkon hosszú nevű brutál egyedekből álló raider és gunner osztagok vannak, a 187-es sebzésű puskámat is kiröhögik de ha ők rám néznek abba én belehalok azonnal.... Ágytól messze nem merészkedem, mondjuk ez is egy fallout survival érzés, hogy nem ajánlatos messze kóborolni a bázistól. Úgyhogy Hangman-ban elkezdtem egy sokemeletes házat építeni, a perkeket meg az időmet erre fecsérlem, kereskedem a hullarablásből szerzett cuccokkal építőanyagért amíg fel nem tornászom magam CHR 6-ra és akkor összekötök pár települést, de csak párat. Hamar le kéne ölnöm Kellogot, ez volt a fő terv hogy belekezdhessek az 1 évig készített UIF-es karrierbe. De a Valentine-hoz vezető út végén egy különösen über durva gunner csapat tanyázik, miután negyedjére haltam meg az első golyótól (míg én beléjük lőttem több tárat) feladtam pedig nem volt messze az ágy.

Próbáltam megcsinálni a falfestős questet könnyű xp volt eddigi karaktereimmel, de a legend sadist boomer stb....raiderek ellen még rosszabb a festékgyárban zárt helyen. Ha észre vesznek már csak egyszer veszek levegőt. Lehet mégis lopakodni kéne. De nem panaszkodom, az estélyi ruhás gonosz boszorkányom után akinek senki nem állt ellen még élvezem is hogy megint fallout survival hangulat van.

Az sem világos hogy miért nem tudom én megmondani hova menjenek a companionok, a kutya lelépett a vérbe mikor Piperre cseréltem. Pedig a lone wandererre már van perkem. Dugni meg tudok, a kuplerájos quest folyamatban van.
    Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.05.23. 09:52:51