Darun#9098
Nekem csak az alap telepet foglalták el a raiderek, de ők termeltek kaját. Sőt! Nem emlékszem hogy hivták a NW-ös csákót, aki beállt társnak, de pont őt állitottam be kapálni. A játék fő történetét végigtoltam, de a NW-t nem sikerült befejeznem, sem teljesen felderitenem. Ennek két fő oka volt, egyrészt nem nagyon fűlött a fogam ahhoz, hogy a nagy nehezen összetákolt telepeket átadjam a banditáknak, másrészt akkor jött be az a játékbeli "ficsör", hogy folyamatosan dobálta fel a "vegyél modokat" ablakot, ami nem igazán eredményezett nálam jó kedvet, le is töröltem az egészet a rákbaEttől függetlenül jó játék (volt), pont tengap néztem végig mind a 3 Revelation részt (amikor belinkelte valaki, akkor még csak az első volt kész, mostanra mind a három megtekinthető lyuhtube-on) És pont azon gondolkoztam tegnap, hogy a Fallout miért sikeresebb, mint a Metro vagy a STALKER. Persze a válasz egyszerű, azért mert maga a játék is egyszerűbb, illetve a Metro egy csőjáték, a Fallout meg open world. Pedig a 4 DLC felhozatala elég gyér lett az elődökhöz képest (igen, még a 3-hoz képest is), de igazán lehúzni ezt se tudom, ahogy kiemelni sem tudnám egyik részt sem. Tudom, Fred bálványozza a NV-t, mert az Obsidian, de nekem nagyon visszahúzta a játék hangulatát a sivatagos környezet. Nekem ez pont annyira volt negativ, mint amennyivel a DLC-k jobbak voltak bármelyik testvéréénél.