• harras25
    Nuka World

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Gauntletet elsőre megcsináltam meghalás nélkül, igaz PA-ban. Coltert meg kicsinálta a kispisztolyom mielőtt egyet lőtt volna. Eléggé büszke voltam magamra, emlékszem az előző karakteremmel nem volt könnyű menet a Nuka World eleje. A Galactic Zone-t is PA-ban csináltam, utána viszont kisestélyiben a többit, érdekes tényleg hogy itt ha eltalálnak vagy megütnek azonnal meghalok egy vagy több testrészt elveszítve. Előző jó fiú karakteremmel a Packot nyírattam ki mert állatvédő vagyok. A mostani gonosz ribancommal viszont négy szektort adtam nekik, egyet az Operátoroknak és semmit a Büntetőknek. Melléküldit a Packnak és a Büntetőknek csinálok. Érdekesnek találnám ha most két banda lázadna fel ellenem de még nem történt meg.
    Másik. Mielőtt átvonatoztam volna azt hittem összejött Prestonnal a románc de az első (szerintemi) légyottnál pont ott volt Cait aki már meg volt, na akkor a game nem tudta kiírni melyikkel volt szex, csak hogy volt. Azóta meg hiába vannak más-más városokban, egyikkel sincs. És hiába nyomulok Gage-dzsel ezer éve, nem enyhül, csak a lock outnak tud örülni de egy csomó minden nem tetszik neki. Pedig embert még nem is ettem a jelenlétében, Még annyi hogy nem fejeztem be direkt a főküldit, mert a NW-ből jövet jól jönnek a teleportálások a pálya közepére.